Feirer NeoDen YY1 sendt til utlandet 100 enheter på 2 måneder

Dato:24. september

Plassering:NeoDen Park

Emne:Feirer NeoDen YY1 sendt til utlandet 100 enheter på 2 måneder

NeoDen YY1 plukke- og plassermaskin, med sine produkt- og prisfordeler, solgte 100 enheter på 2 måneder og mottok mer enn 120 henvendelser fra kunder, noe som overgikk våre forventninger.Produksjonsavdelingen jobbet overtid for å produsere maskinen og fortsette å levere til kundene.

Under møtet diskuterte salgsavdelingen og FoU-avdelingen om de nåværende ettersalgsproblemene YY1 møter og forventet salgsvolum, i håp om å gjøre kundene mer fornøyde og stole mer på oss i NeoDen når det gjelder produktkvalitet og leveringstid.

NeoDen-YY1-4  NeoDen-YY1-5 NeoDen-YY1-6
 NeoDen-YY1  NeoDen-YY1-1  NeoDen-YY1-2

NeoDen YY1-funksjoner

1. Dobbeltsynssystem med innebygd IC

Uavhengige høyoppløsnings- og høyhastighets dobbeltsynsgjenkjenningssystemer, samt to kameraer for sanntidsvisning av arbeidsstatusen., hastigheten på komponentenes bilder blir mer effektiv og nøyaktig.

2. Automatisk dyseskifter

Den har 3 spor for utskifting av dyser, som oppnår maksimalt optimum av dyser og oppnår høyere kontinuitet i produksjonen.

3. Brukervennlig berøringsskjerm

Den kommer med en kapasitiv berøringsskjerm med høy oppløsning, som kan justeres opp og ned for å møte behovene til forskjellige synsvinkler og forbedre brukeropplevelsen.

4. Vakuumdeteksjon og sanntidsvisning

Utstyrt med en vakuumdeteksjonsfunksjon, kan stille standard vakuumdeteksjonsverdier på plasseringshodet fleksibelt, all informasjon kan vises visuelt på plasseringshodet.

Zhejiang NeoDen Technology Co., Ltd.

Legg til: No.18, Tianzihu Avenue, Tianzihu Town, Anji County, Huzhou City, Zhejiang-provinsen, Kina

Telefon: 86-571-26266266


Innleggstid: 27. september 2022

Send din melding til oss: