Hvordan kan plukk- og plasseringsfeil reduseres eller unngås?

NårSMT maskinfungerer, er den enkleste og vanligste feilen å lime inn feil komponenter og installere posisjonen er ikke riktig, så følgende tiltak er formulert for å forhindre.

1. Etter at materialet er programmert, må det være en spesiell person som kontrollerer om komponentverdien for hver nummererte posisjon på materialstasjonen stemmer overens med komponentverdien til tilsvarende materialleverandørnummer i programmeringstabellen.Hvis det er inkonsekvent, må det korrigeres.

2. BelteSMT mater, når hver plate med materiale er installert og deretter etterfylling, må det være en spesiell person for å sjekke om verdien på den nye materialplaten er riktig.

3. Patchen må redigeres én gang etter programmering for å kontrollere om komponentnummer, rotasjonsvinkel og monteringsposisjon for hvert monteringstrinn er riktig.

4. Etter at den første delen av hver batch av SMT-produkter er installert, må det være spesiell inspeksjon.Problemer bør rettes ved å endre prosedyrer i tide.

5. Under SMT, sjekk at posisjonen til SMT ikke er riktig, kast materiale osv. Sjekk og eliminer eventuelle problemer som er funnet i tide.

6. Still inn pre-sveisedeteksjonsstasjon (manuell eller gjennomgåendeSMT AOI)

SMT produksjonslinje

 


Innleggstid: 27. august 2021

Send din melding til oss: