Metode for kvalitetskontroll av PCB

1. Røntgenhentingssjekk

Etter at kretskortet er satt sammen,røntgenmaskinkan brukes til å se BGA-skjulte loddeforbindelser under magen bygge bro, åpne, loddemangel, loddeoverskudd, kulefall, tap av overflaten, popcorn og oftest hull.

NeoDen røntgenmaskin

Kildespesifikasjon for røntgenrør

Type forseglet mikrofokus røntgenrør

spenning Rekkevidde: 40-90KV

strømområde: 10-200 μA

Maks utgangseffekt: 8 W

Mikrofokuspunktstørrelse: 15μm

Flatpaneldetektorspesifikasjon

Type TFT Industrial Dynamic FPD

Pixel Matrix: 768×768

Synsfelt: 65mm×65mm

Oppløsning: 5,8Lp/mm

Ramme: (1×1) 40 fps

A/D-konverteringsbit: 16 bits

Mål: L850mm×B1000mm×H1700mm

Inngangseffekt: 220V 10A/110V 15A 50-60Hz

Maks prøvestørrelse: 280mm×320mm

Kontrollsystem Industri: PC WIN7/ WIN10 64bits

Nettovekt ca: 750 kg

2. Skanne ultralydmikroskopi

Fullførte monteringsplater kan inspiseres for diverse innvendig skjul ved SAM-skanning.Emballasjesystemer kan brukes til å oppdage ulike indre hulrom og lag.Denne SAM-metoden kan deles inn i tre skannebildemetoder: A < punktformet), B < lineær) og C < planar), og C-SAM plan skanning er mest brukt.

3. Skrutrekker styrke målemetode

Vridningsmomentet til spesialdriveren brukes til å løfte og rive loddeforbindelsen for å observere styrken.Denne metoden kan finne defekter som flyting, splitting av grensesnitt eller sprekker i sveiselegemet, men den er ikke bra for tynnplate.

4. Mikroskive

Denne metoden krever ikke bare ulike fasiliteter for prøveforberedelse, men krever også sofistikerte ferdigheter og rik tolkningskunnskap for å komme til bunns i det virkelige problemet på en destruktiv måte.

5. Infiltrasjonsfargingsmetode (ofte kjent som rødblekkmetode)

Prøven er nedsenket i en spesiell fortynnet rød fargestoffløsning, slik at sprekkene og hullene i forskjellige loddeforbindelser er kapillær infiltrasjon, og deretter bakes den tørr.Når testkulefoten blir tvangstrukket eller lirket opp, kan du sjekke om det er erytem på seksjonen, og se hvordan integriteten til loddeforbindelsen?Denne metoden, også kjent som Dye and Pry, kan også formuleres med fluorescerende fargestoffer for å gjøre det lettere å se sannheten i ultrafiolett lys.

K1830 SMT produksjonslinje


Innleggstid: Des-07-2021

Send din melding til oss: