Hva er forskjellen mellom bølgelodding og manuell lodding?

1. Manuell sveising for mengden av loddetinn og loddetinn fuktingsvinkelkontroll, sveisekonsistens av grepet, metalliseringshull over tinnhastighetskravene er nesten alle vanskeligere, spesielt når den elektroniske komponentpinnen er gullbelagt, er det nødvendig å fullføre tinn-bly-loddeposisjonen for behovet for å fjerne gullemaljen før sveising, for håndsveising er denne operasjonen vanskeligere.

2. Sammen med økningen i tettheten til PCB-kortet og kretsnøkkeltykkelsen, som fører til økningen i sveisevarmekapasiteten, er loddejernsveising lettere å lage utilstrekkelig varme, noe som resulterer i falsk loddetinn eller gjennomhulls loddetinn klatrehøyde oppfyller ikke kravene , og for å tvangsoppnå den nødvendige varmen og øke temperaturen i høy grad og sveisetiden vil sannsynligvis føre til skade på PCB-kretskortet og til og med pute av.

3. PCBA-behandling bølgeloddeprosessen har tilstrekkelig justeringsplass til hver loddeforbindelse sveiseforhold, slik som mengden av flusssprøyting, sveisetid, sveisebølgehøyde og bølgehøyde til høyre, defektraten kan reduseres betydelig og kan til og med nå gjennom-hull elektroniske komponenter null defekt sveising, og manuell sveising, gjennom-hullreflow loddemaskinog tradisjonell bølgelodding sammenlignet med defektraten for selektiv bølgelodding (DPM) er lavest.

4. Bølgeloddemaskin på grunn av bruken av programmerbar avtagbar liten tinnsylinder og en rekke fleksible sveisedyser, så i sveisingen kan programmeres til å unngå noen faste PCB B-side skruer og forsterkning, etc., for å forhindre kontakt med høy temperatur loddetinn og forårsake skade, men trenger heller ikke å bruke tilpassede sveisebrett og andre metoder. 

Funksjoner av NeoDenND200 bølgeloddemaskin

Oppvarmingsmetode: Varm vind

Kjølemetode: Aksialvifte

Overføringsretning: Venstre→Høyre

Temperaturkontroll: PID+SSR

Maskinkontroll: Mitsubishi PLC+ berøringsskjerm

Flukstankkapasitet: Maks 5,2L

Spraymetode: Trinnmotor+ST-6

helautomatisk 4


Innleggstid: 22. desember 2022

Send din melding til oss: